Afgelopen week viel er dan de langverwachte brief op de deurmat. Ik scheur snel de envelop open van het MUMC en lees uitnodiging. Op 20 maart word ik verwacht in Maastricht voor de operatie aan mijn hand. Er is inmiddels een aantal operaties aan armen verricht met overwegend goede resultaten. Aan mijn arm valt helaas niet veel eer meer te behalen, maar plastisch chirurg dr. Qiu Shao wil wel een poging wagen om mijn hand te verbeteren door lymfevaten aan te sluiten op mijn bloedvaten (omdat er in mijn arm geen goede lymfevaten maar zijn en de afvoer van vocht dus “stokt” boven mijn pols).
Erger dan dit wordt het niet, het kan hooguit verbeteren, dus I’m gonna take my chance !

oedeemhand links

gezonde hand rechts

 

 

 

 

 

 

 

Toffe Travels
Met de operatie in het vooruitzicht wil ik ook mijn nieuwe blog graag delen met mijn trouwe lezers. Reizen is een van mijn passies. Nog lang niet genoeg van de wereld gezien, al moet het natuurlijk altijd ergens tussen de bedrijven door met een druk gezin, een fijne baan en opgroeiende pubers. Druk druk, iedereen is druk. Toch hebben we onszelf beloofd ook dit jaar een mooie reis te maken en daarover schrijf ik een reisblog: Toffe Travels. Je kunt ook via deze site in het menu rechtsboven altijd op mijn Travels-pagina komen. Neem er gauw eens een kijkje en ik vertel jullie alles over onze reis naar Canada komende zomer !