~ Tegenslag is de springplank voor succes ~

Maand: januari 2010

Na een dag en een nacht slapen ben ik al weer meer “vrouws”. De verdovende middelen zijn al een eind mijn lijf uit en vanochtend voelde ik me alweer een stuk beter. Na een lekkere douche – waarbij ik nauwkeurig alle littekens op mijn lijf maar eens onder de loep heb genomen; mensen, ik lijk zo onderhand een bouwpakket wat nooit af is – heb ik vandaag lekker rustig aan gedaan. Wel nog even eruit geweest voor een paar kleine boodschapjes en ik merk dat de energie weer zienderogen toeneemt.
Ik heb 3 kleine gaatjes in mijn buik (waarvan die in mijn navel wel erg jeukt, daar steekt een hechting uit) en een snee in mijn handpalm. Daarvan heb ik de pleisters maar even vervangen vanochtend, want dat zag er niet al te florisant uit. Ik merk dat het typen me heel goed afgaat, alleen dingen waarvoor ik kracht moet zetten zoals een potje opendraaien of een sleutel omdraaien me moeite kosten. Maar dat zal in de loop van de week wel verbeteren. Inmiddels heb ik wel alle flauwe programma’s gezien op tv (alle herhalingen van dr. Phil, Oprah Winfrey en het journaal) en het is voor mij weer overduidelijk dat bankhangen niet aan mij besteed is ! Bah, wat duurt de dag lang zo. Ik hoop dus van harte dat ik over het weekend wat opknap zodat ik volgende week weer een beetje aan de slag kan ! In een versnelling lager dan he ?

Nog 1 nachtje..

Goh, deze titel heb ik al eerder gebruikt. Morgen wordt ik geopereerd en gaan mijn eierstokken eruit. Preventief. Ik wordt ook gelijk geopereerd aan het carpaal tunnel syndroom aan de rechterkant. Dan maar 2 vliegen in 1 klap. Ik moet om 7.00 in het ziekenhuis zijn…. Early bird.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén