~ Tegenslag is de springplank voor succes ~

Maand: oktober 2008

Vreemd maar goed

En vandaag was het dan weer zover. Natuurlijk had ik vorige week al de hele fijne uitslag van de mammografie gehad, maar nu moest ik nog officieel “op controle bij de dokter”. Na het gebruikelijke ‘hoe is het’, “ja het gaat goed, behalve hier en daar een opvlieger’ moest ik dan toch uit de kleren zullen we maar zeggen. Een soort deja vu van een jaar geleden. Toen keek dokter J. heel bedenkelijk en waren zijn fronsrimpels de voorboden van onheilspellend en héél slecht nieuws. En een storm van emoties nadien. Wat een rare maanden heb ik achter de rug. Nu werd ik dan weer onderzocht. Door ‘mijn’ dokter. Heel apart en een knopje omzetten in je hoofd is dan wel nodig. Maar nu was er een tevreden gezicht. En een tevreden ik. Want alles was nu goed…..

Zo grappig hoe je gemeenschappelijk bezit kunt zijn. Zwangere vrouwen weten er ook alles van. Nu ervaar ik het met haar. Je wilt niet weten hoeveel reacties ik op mijn alras groeiende haardos krijg. Zeker nu ik het een paar weken geleden rood heb geverfd. Want ineens valt het mensen schijnbaar op dat ik weer haar op mijn hoofd heb. Wel leuk hoor want ik krijg veel goede reacties. Laatst kwam ik nog weer een oude bekende tegen die van mijn afgelopen jaar niets weet. “Oh wat leuk, heel je haar anders, en zo lekker kort !”. Tja, dat is natuurlijk wel even afwegen hoe je daarop reageert…..
Maar goed, ik ben wel heel blij met mijn krullenkop. Het wordt wel steeds onhandelbaarder, want de hele korte “tegen mijn hoofd plak ” haartjes worden nu “we doen lekker waar we zelf zin in hebben” krullen…

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén